понеделник, 7 март 2016 г.

екниги за деца 6+

 
 

 за деца 5-8г.
Прочетете гатанки от книгата тук
КУПИ ЕЛЕКТРОННА КНИГА

Книгата е измислена като занимателна игра за деца от 4 до 9 годишна възраст. Тя може да бъде в помощ за развиване у децата на логическото мислене и асоциативната памет. Гатанките в книгата са написани по начин, целящ точното обрисуване с думи на питаното с въпроса, а не да се гони благозвучието (римата) и без да има сложни, и объркващи за разрешаване загадки.
В книгата има гатанки(въпроси), които са лесни за познаване от 4 годишните. Има и такива, които са лесни за познаване от 5 годишните. Има и такива, които са лесни за познаване от 6 годишните. Това е така, защото целта на въпросите не е трудно да се познават, а да помогнат на детето да създаде определена асоциация между картинките и думите...
 

КЛИПОВЕ С ИГРИТЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК
КУПИ ЕЛЕКТРОННА КНИГА
В този сборник с игри са събрани най-харесваните от децата подвижни и логически игри, които разработвах повече то 3 години. Всяка една от игрите е насочена към развиването на определени добри умения, важни за изграждането на характера на децата.
Книгата с игрите може да послужи като помагало, както на всеки родител, така и на всеки учител, който желае да учи децата си на самостоятелна работа и работа в колектив.





 подходяща за деца, родители, баби и дядовци
Сборник с текстове и примери за пеене на 16 народни песни, подходящ за деца и родители, обичащи старите народни традиции.
Книгата предлага практичен и лесен начин за научаване на народни песни, включващ текста на песента и музикален запис с примерно пеене, който трябва да изтеглите през интернет


 




 


Няма коментари:

Публикуване на коментар